Csoportok

A csoportok indulásának időpontjai és a helyszínek a Programok menüpont alatt találhatóak.

Testben (L)élek

kötetlen klub

Havonta egy alkalommal megrendezésre kerülő klubfoglalkozáson arról beszélgetünk, hogy a tested tünetei és a lelki dolgaid hogyan függnek össze és mit tehetsz azért, hogy megőrizd, illetve visszaszerezd az egészséged.

Részletek ▶

Mit üzen a tested? Mi mindent tehetsz a hétköznapokban az egészségedért?

Ezen az interaktív előadáson lehetőséged lesz mélyebb betekintést nyerni tested és lelked működésébe. Arról is beszélgetünk, hogy egy fizikai tünet, megélt lelkiállapot vagy már kialakult betegség mögött milyen lelki, életmódbeli okok húzódhatnak meg. Szó lesz arról is, hogy a családi és egyéb rendszerek, ahová tartozol hogyan tudnak segíteni a test-lelki gyógyulásodban.

Időtartam: havonta 1 alkalom / 2 óra
Helyszín: Szombathely
Részvételi díj: 7000 Ft/alkalom

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Lassan a Testtel!

24 alkalmas program

Ez a 24 hetes kipróbált és hatékony program neked szól, ha régóta küzdesz a felesleges kilókkal. Nem egyszerű “fogyitáborról” van szó, hanem arról, hogy egyszer és mindenkorra felszámold a fogyást akadályozó megszokásokat és téves meggyőződéseket.

Részletek ▶

Ahhoz, hogy a tested egészséges súlyát visszaszerezd és tartósan megőrizd, nem a legjobb út a fogyókúra, ami könnyen beindítja a jojo-efektust. Ez sok fogyni vágyó rémálma. E program segít megismerni a problémád gyökerét és abban is segít, hogy fel tudd oldani a fogyást akadályozó lelki okokat. A 24 hét alatt a tested és a lelked együttesen lesz fókuszban azért, hogy nem csak életmód-, hanem teljes szemléletváltáson menj keresztül. A szemléletváltással elkezdesz másképp tekinteni magadra és az életedre. Új gondolatok, új célok megszületésére lesz lehetőség és arra, hogy vissza nyerd a kontrollt önmagad és az életed felett.

Időtartam: heti találkozók 24×2 óra
Helyszín: Szombathely
Részvételi díj: 168 000 Ft/24 alkalom (2 részletben 2×88 000 Ft)

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Újjászületés Művészete

9 alkalmas zárt csoport

9 alkalom, 9 hónap. Zárt csoport és biztonságos közeg, amelyben módod nyílik arra, hogy életed nehézségeit, amelyek még most is meghatároznak, felülírj. 9 alkalom, 9 hónap pont elég arra, hogy újjászüless.

Részletek ▶

bben a csoportban a logoterápia hatékony eszköztárával fogunk együtt dolgozni 9 hónapon keresztül. Segítségünkre lesz az írás, azon belül saját történeted, önéletrajzod megírása. Ahogy a történeteddel haladsz előre, felfedezed életed egyediségét, ami megismételhetetlen és végtelenül gazdag. Életed megírásának tükrében átlátod a korábbi  döntéshelyzeteidet és az is, hogy a jelen élethelyzetedben hol vagy képes döntéseiddel formálni a saját sorsodat.

Élet újra írásával rálátsz az értékeidre, felfedezed teremtőerőd sorsformáló hatását és megtalálod a helyed a világban, ami valóban a tiéd. 9 hónap alatt 7 életkorszakot ölelünk fel és ez az időszak pont elég az újjászületésre.

Időtartam: havi 1x kb.6 óra
Helyszín: Szombathely
Részvételi díj: egyben fizetve 225 000 Ft
részletben: 2x 120 000 Ft vagy 3×90 000 Ft

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

 

 

Családállítás

havi csoportos alkalmak

A családállítás módszeréről ide kattintva bővebben olvashatsz. Regisztrálni viszont ezen az oldalon is tudsz, ha csoportba jönnél. Ha egyéni családállítást kérsz, az Időpontfoglalóban keress időpontot és foglald le!

PRENNER-ZSOLNAI RITA
mentálhigiéniás szakember

A csoport ereje abban rejlik, hogy a személyes célokon túl egy közös célért is együtt dolgoznak a résztvevők. 

Az azonnali visszajelzés, a még fel sem tett kérdésre érkező válaszok, valamint az érzés, hogy nem vagy egyedül, hatalmas segítséget és megtartóerőt jelent.

Regisztráció

Ha több csoportba is regisztrálnál,
kérlek, hogy külön-külön küldd el a regisztrációt.

Nyilatkozat

3 + 8 =

Testben (L)élek Klub
7 000 Ft/alkalom

Magánytól a Közösségig Program
168 000 Ft/24 alkalom
(2 részletben 2x88 000 Ft)

Újjászületés Művészete Csoport
225 000 Ft/9x6 óra
(2 részletben: 2x120 000 Ft)
(3 részletben: 3x90 000 Ft)

Családállítás - saját állítás
20 000 Ft

Családállítás - résztvevőként
10 000 Ft

„Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.”

Jane Doe